Resurser

Här har vi samlat resurser som vi hoppas ska vara till nytta, som definitioner av vanligt förekommande begrepp och termer inom IT Governance och IT Management. Som verksam inom IT får man finna sig i alla dessa förkortningar som inte skrivs ut. Det finns till och med en förkortning för förkortningar TLA – Three Letter Acronym.

Eftersom många har efterfrågat svenska termer och begrepp för ITIL® har vi översatt termer till svenska. Det är många verksamheter som vill använda sig av svensk terminologi och som nu använder sig av dessa.Här har vi samlat resurser som vi hoppas ska vara till nytta, som definitioner av vanligt förekommande begrepp och termer inom IT Governance och IT Management. Som verksam inom IT får man finna sig i alla dessa förkortningar som inte skrivs ut. Det finns till och med en förkortning för förkortningar TLA – Tree Letter Acronym.

Eftersom många har efterfrågat svenska termer och begrepp för ITIL® har vi översatt termer till svenska. Det är många verksamheter som vill använda sig av svensk terminologi och som nu använder sig av dessa.

Denna sida har följande under sidor.

Kommentarer inaktiverade för Resurser